Veli Hesabımı Nasıl Silerim?

Veli hesabınızı silmek için veli ekranının sağ üstünde bulunan “Profil” menüsünde “Hesabım” ve açılacak olan modüller içerisinde “Hesabımı Sil” başlıklı alanda güncelleme yaparak “Kaydet” butonuna basmanız yeterlidir:

Lütfen Dikkat! Hesabınız silindikten sonra tüm kaynaklar ve veriler geri döndürülemez biçimde, kalıcı olarak silinecektir. Hesabınızı silmeden önce, lütfen saklamak istediğiniz tüm verileri veya bilgileri indiriniz.

Veli hesabı silinse dahi, açılmış olan öğrenci hesabı aktif olarak kullanımda kalmaya devam edecek ve belirlenmiş paket süresinin sonuna kadar kullanılabilecektir. Öğrenci hesabının da silinmesi isteniyorsa, lütfen MintiTeam’e başvurunuz!

25 Mayıs 2021
Was this article helpful?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.