12 Mayıs 2021

Bir Bakışta DAS Akademie

Aynı zamanda Minticity‘nin yaratıcısı da olan DAS Akademie , merkezinde Yabancı Dil Olarak Almanca Eğitim Programları olan, yabancı dil eğitimi, tercüme, yayıncılık ve danışmanlık hizmetleri sunan bir eğitim ve hizmet kurumudur.

1998 yılında faaliyete başlamış ve o günden bu yana geçen süre içerisinde, İzmir/Türkiye ve Berlin/Almanya şubeleri ile alanımızda bir dünya devi olmayı başarmış bulunmaktayız.

İzmir merkezimizde sadece Yabancı Dil Olarak Almanca eğitimi vermekteyiz ve uzmanlaştığımız bu eğitimleri, Avrupa Birliği Dil Standartları doğrultusunda ve en yüksek kalitede düzenlemekteyiz.

Almanya’ da dil eğitim kampları düzenliyor ve her yıl yüzlerce gence hayatları boyunca unutamayacakları bir eğitim ve kültür deneyimi yaşatıyoruz.

Basılı ve dijital yayıncılık konularında eşsiz çözümler üretiyoruz. Bu bağlamda minticity.com adresli internet platformumuzda online dil eğitim programları sunmaktayız.

Almanya’ da üniversite okumak isteyen gençlere yol gösteriyor, tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bireysel danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ayrıca, uluslararası geçerli ve Almanya merkezli telc Sınavlarının da Türkiye Yetkili Sınav Merkeziyiz.

Profesyonel ve kurumsal tercüme hizmetlerimiz sayesinde diller ve kültürler arasında bir köprü görevi görüyoruz. Tercüme hizmetlerimiz şu an için Almanca – Türkçe dilleri arasında verilmekte olup, detaylı bilgi ilgili internet sayfalarımızdan edinilebilir.

40’ ın üzerinde çalışanı, sınıf eğitimi verdiği 10.000’ in üzerinde kursiyeri, internet üzerinden eğitim alan 25.000’ in üzerinde katılımcısı, 1000 m2’ nin üzerinde eğitim alanı, DAS Akademie İzmir merkezinde yer alan kütüphanesi, düzenlediği dil kamplarına iştirak eden 500’ ün üzerinde katılımcısı, Almanya’ da üniversite eğitimi konusunda destek verdiği yüzlerce öğrenci ile yeniliklerin kurumu olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Comments

Her Yönüyle TELC Sınavları – Mintiworld

[…] A1 seviyesinden C2 seviyesine kadar birçok seviyede yapılmaktadır. Ayrıca TELC sınavları DAS Akademie tarafından öğrencilerin kendi okullarında uygulanabilmektedir. Okullarda TELC sınav […]

Bir yanıt yazın